Мили руски жени,аз съм един български мъж.Попаднах случайно тук,но с интерес прочетох всичко!Надявам се ,че ще разберете написаното или ще намерите начин да си го преведете.
Такааа...Да ви опиша или категоризирам всички мъже в България е невъзможно.Да ви кажа,че всички са едни и същи не е истина.Да ви кажа,че всички са добри или всички са лоши също.Българските мъже са всичко друго ,но не цигани или турци.В България има обаче голямо турско и нарастващо циганско малцинство.
За това реших да опиша себе си,колкото мога по-правдоподобно;)) Семеен съм,с деца.Те са всичко за мен.За съпругата си убивам,а за децата си-умирам.Буквално.
Българският мъж обича жените.Много.Когато обича го прави със сърце и душа.Сърцето му голямо и в него има много място. Предполагам знаете какво означава това...
Пиенето също,но рядко до крайности.Аз лично пия,сравнително редовно,но никога до състояние на загуба на контрол.Умерен съм.Мога и да не пия,просто не мисля,че ми пречи или пречи на семейството,кариерата и т.н.Алчни ли са българите?Не знам.Аз не съм,но ако видя,че има начин (а то почти винаги има) ,може и да позаобиколя малко правилата.Не забравяйте,че до преди да ни освободи братският руски народ сме били 500години под османски гнет! 5 века мъка,унижения,кръв и насилие!!И запазихме рода си и вярата си!В такива времена правиш това ,което е нужно ,за да оцелееш,а после мислиш за морал.Мисля,че и в руската история можете да намерите такива примери.Явно генетично сме ''обременени'' да бъдем единаци и оцеляващи.Не е за гордост,но е факт.От друга страна ,ако търсите сигурност ще я намерите.