Гость
Статьи
Помоги-и-и-и-и-те!!!!Ч …

Помоги-и-и-и-и-те!!!!Чесотка!!!!!

не знаю где умудрилась подцепить эту болезнь, но теперь ужасно мучаюсь...пробовала Спрегаль и мазь бензилбензоат, ничего не помогает...я уже в панике!!! что делать?????
MICINA
87 081 ответ
Последний — Перейти
Страница 1673
А(ф)
Татьяна
А что было с митохондриями у Юли?
Я не згадаю точно, але якась вроджена хвороба, я тоді не звернула увагу на цей нюанс, а недавно якось згадала коли шукала, чим відрізняються люди, в яких переважно дрібні волокна і немає червячних повзань і пульсацій. Юля була єдиною кого памятаю, у кого були сильно гірші симптоми, ніж у мене, саме по "червячним" відчуттям.
Гость
А(ф)
Фото не пригадую. Саме так - ці волокна виділяють ферменти, які лізирують - розчиняють шкіру - як при вході в шкіру так і при виході. І мігрують туди де відчувають їжу, температуру, світло і повітря - то що їм треба для життя. В першу чергу - в напрямку пошкодження, де шкіра пошкоджена чи кровотеча - туди і наповзають масово.

Але на мою думку -точніше я впевнена - це НЕ ціанобактерії - це окремий біологічний вид, який не класифікований і я все ще наполягаю що цей вид еволюційно розвивався не як всі земні організми - саме тому його в лабораторіях не можуть ідентифікувати. І якщо якийсь вид еволюційно відмінний від земних організмів - то він або дуже сильно генно модифікований, або еволюціонував в умовах позаземних, або і два в одному.
Пауки, кстати тоже, могут делать крышечку на своих норах, открывать и закрывать, ночью как раз у них рабочий день. И строить гнезда, не хуже осинного. Когда читала про лечение с поеданием живых кожеедов, наткнулась на статью. Было написано что поедание жуков, приводит к поломке человеческой ДНК, и отклонению в сторону рептилий. Америкосы исследовали. Никаких инопланетян, конечно нет, а вот ящерицы всех размеров есть. Дальше, по вашей версии первоначальные волокна появляются из ниоткуда? У нас на форуме огромный разброс, территориально, и вот люди заболевают ниоткуда здесь, ниоткуда там?
Гость
Пауки, кстати тоже, могут делать крышечку на своих норах, открывать и закрывать, ночью как раз у них рабочий день. И строить гнезда, не хуже осинного. Когда читала про лечение с поеданием живых кожеедов, наткнулась на статью. Было написано что поедание жуков, приводит к поломке человеческой ДНК, и отклонению в сторону рептилий. Америкосы исследовали. Никаких инопланетян, конечно нет, а вот ящерицы всех размеров есть. Дальше, по вашей версии первоначальные волокна появляются из ниоткуда? У нас на форуме огромный разброс, территориально, и вот люди заболевают ниоткуда здесь, ниоткуда там?
Теория, что волркна могут формировать бактерии, простейшие, грибы, а они микроскопические, живут в окружающей среде повсюду
А(ф)
Гость
"Дальше, по вашей версии первоначальные волокна появляются из ниоткуда? У нас на форуме огромный разброс, территориально, и вот люди заболевают ниоткуда здесь, ниоткуда там?"

---Людина заражається моргелонами від іншої людини, або від предметів, на яких може бути одна із форм моргелонів: волокна, споро-цисти або гелеобразна субстанція - форма плазмоіда.

--оскільки кольорові волокна легкі і виходять на поверхню шкіри - вони також переносяться повітрям на інших людей чи предмети, особливо заразні волокна якщо в приміщенні є кондиціонер.

---спороцистами заражаються від одягу, взуття, сумок, предметів - де ці спороцисти певний час мали сприятливі умови для "визрівання" в інфікуючу форму.

---червяко-волокнами ті шо як біла ворса - а потім як червяки - тими заражаються переважно контактно через шкіру у т.п. Вони менш летючі ніж стрічкоподібні кольорові волокна.

На мою думку, моргелони зʼявились в кінці 90-х, десь в США, а оскільки тісно моргелони повʼязані з лайм-бореліозом, то вірогідно саме в тому регіоні, де і лайм зʼявився. Можливо початково також від заражених кліщів. Далі люди почали заражати одне одного і своє житло, місця роботи, і тд. Просто моргелони по різному розвиваються і розмножуються у різних людях.

Міграція глобальна призвела до того, що протягом початку 2000х зараза рознеслась по всьому світу. А наскільки я памятаю історію цього форуму, різко стало дууже багато заражених десь в 2018-2019 роках, саме перед ковідом. Що цікаво, ковід через глобальні локдауни сповільнив поширення і моргелонів також.
Гость
Мне, кажется я поняла, почему в одной семье, кто-то болеет, а кто-то нет. Все зависит от гаплогруппы, это заболевание разработано для одного вида гаплогрупп.
Внимание
Администрация сайта Woman.ru не дает оценку рекомендациям и отзывам о лечении, препаратах и специалистах, о которых идет речь в этой ветке. Помните, что дискуссия ведется не только врачами, но и обычными читателями, поэтому некоторые советы могут быть не безопасны для вашего здоровья. Перед любым лечением или приемом лекарственных средств рекомендуем обратиться к специалистам!
Гость
А(ф)
"Дальше, по вашей версии первоначальные волокна появляются из ниоткуда? У нас на форуме огромный разброс, территориально, и вот люди заболевают ниоткуда здесь, ниоткуда там?"

---Людина заражається моргелонами від іншої людини, або від предметів, на яких може бути одна із форм моргелонів: волокна, споро-цисти або гелеобразна субстанція - форма плазмоіда.

--оскільки кольорові волокна легкі і виходять на поверхню шкіри - вони також переносяться повітрям на інших людей чи предмети, особливо заразні волокна якщо в приміщенні є кондиціонер.

---спороцистами заражаються від одягу, взуття, сумок, предметів - де ці спороцисти певний час мали сприятливі умови для "визрівання" в інфікуючу форму.

---червяко-волокнами ті шо як біла ворса - а потім як червяки - тими заражаються переважно контактно через шкіру у т.п. Вони менш летючі ніж стрічкоподібні кольорові волокна.

На мою думку, моргелони зʼявились в кінці 90-х, десь в США, а оскільки тісно моргелони повʼязані з лайм-бореліозом, то вірогідно саме в тому регіоні, де і лайм зʼявився. Можливо початково також від заражених кліщів. Далі люди почали заражати одне одного і своє житло, місця роботи, і тд. Просто моргелони по різному розвиваються і розмножуються у різних людях.

Міграція глобальна призвела до того, що протягом початку 2000х зараза рознеслась по всьому світу. А наскільки я памятаю історію цього форуму, різко стало дууже багато заражених десь в 2018-2019 роках, саме перед ковідом. Що цікаво, ковід через глобальні локдауни сповільнив поширення і моргелонів також.
П Ш Л Н Х УЩЕРБНАЯ
Форум: Здоровье
Всего: 250 139 тем
Новые темы за 3 дня: 148 тем
Популярные темы за 3 дня: 45 тем
Игра «Ромашка»
Ромашка
0

Найденные слова