Добрий день , хочу запитати поради , місяців 2 тому начало боліти серце визвали швидку допомогу вони мені зробили укол і кардіограму но з кардіограмою було все добре серце цілком здорове , але прискорення серцебиття недавало мені спокою , тоді я зробила узі серця , узі сосудів голови та шиї і узі щитовиткі , і кучу аналізів на якіх показало що відхилень немає , була у невропатолога , кардіолога , офтальмолога , гастроентеролога , обходила всіх лікарів але ніде нічого не виявлено , висновок кардіолога стійка тахікардія, приписали приймати припадати місяць , пройшло 2 місяця а змін немає , пульс 120-130, з тиском все нормі , відчуття страху ніби все помру , дайте якійсь поради , хто з такім стикався і як з цим справитись , але є одна шкідлива звичка це куріння ))) мені 21 а відчуття ніби за 50, при любій нагрузці пульс збільшується )
И так , проходила я Холтер , ЭКГ , Эхо - сердце здорово , анализы общие и биохимия, УЗИ щитовидки и анализы на гормоны щитовидной железы , Холтер показывал 170 уд/мин , когда шла по ступенькам.
До этого были панические атаки , мне назначили (Фенибут , нипертен, паналгин, витамины , Тонзилгон (хронический тонзиллит присутствует в моей жизни) и гормоны, знакомый мой заметил,что я постоянно в нервном состоянии(я такой человек,который принимает все близко к сердце, нервничает по пустякам , стрессовые ситуации часто присутствуют). Бросила я употреблять спиртные напитки и курить сигареты ,думая что они причина , но тахикардия не уходит. Каждый день у меня появляется страх смерти по этой причине. Всегда думаю , а может это из-за тонзиллита , а может это что-то из-за спины(т.к. она периодически побаливает ). Помогите к какому врачу обратиться (Кроме кардиолога , эндокринолога и терапевта). И можно ли ее вылечить?